Bancair advies

Consultancy en advies voor de zakelijke ondernemer

De laatste jaren zijn er veel ZZP-ers bijgekomen die erg druk zijn op hun vakgebied en soms nauwelijks tijd hebben om zich goed te verdiepen in allerlei zaken.

Of het nu gaat over de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand, investering in machines of het wagenpark danwel de financiering van het bedrijf op zich (debiteuren en voorraden), het is altijd verstandig om met een ervaren adviseur hierover van gedachten te wisselen om te kijken hoe zaken het beste geregeld kunnen worden.

Op basis van onze bancaire achtergrond en ervaring werken wij dan de gehele aanvraag uit en gaan met geldverstrekkers en leasemaatschappijen in onderhandeling, na eerst bekeken te hebben welke partijen daarvoor in aanmerking komen, uiteraard daarbij rekening houdende met uw wensen!

Ook zijn er ondernemers die af en toe wat adviezen nodig hebben voor bepaalde zaken en ook onze hulp inroepen.

Mocht u met andere zaken geconfronteerd worden of vragen hebben over de voortzetting van uw onderneming danwel een overname, wij hebben met specialisten op dat gebied contacten en kunnen u in dat traject ook met andere specialisten in contact brengen.

Kortom, veelzijdige ondersteuning van ons als bancair adviesbureau. En ook op dit terrein zijn wij u graag van dienst en nemen u graag desgewenst werk uit handen!

De Koning MKB Advies:
Maatwerk in bedrijfsmatige financieringen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?