Bert de Koning

Ik ben In Hilversum in het jaar 1974 gestart bij de toenmalige AMRO Bank en vervolgens tot medio 2002 werkzaam geweest bij diverse ABN AMRO kantoren in allerlei functies, waarvan de laatste 15 jaar als accountmanager en directeur in het MKB segment.

Vervolgens heb ik besloten om een andere uitdaging te gaan zoeken en na een korte periode bij een geldverstrekker in de keuken te hebben gekeken en veel  inspiraties opgedaan hebbende, de stap gemaakt naar het onafhankelijke advies bij diverse adviesbureaus.

Mijn voornaamste activiteiten bestonden uit hypotheekadvies alsmede financieringen en schade-verzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

In september 2009 heb ik besloten om een eigen onderneming op te starten; nagenoeg gelijktijdig is mijn dochter Bertine er ook bij gekomen die op dat moment nog bij een ander financieel adviesbureau werkzaam was.

Uiteraard ben ik gediplomeerd volgens de regels van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) op ieder vakgebied.

Bert de Koning
Erkend Financieel AdviseurEFA-KEURMERK-DEF-FC-HR

   mail