Financieel advies met een no-nonsense insteek

Een (eerste) hypotheek, een zakelijke lening of een bedrijfsmatige verzekering afsluiten. Of: weten hoe je bedrijf ervoor staat en checken of je (als zzp’er) een woning kunt kopen. Wij van De Koning Financieel Advies helpen dagelijks particulieren, mkb’ers en zzp’ers met het geven van financieel advies én nemen al het papierwerk voor u uit handen. Met een bak koffie op tafel – en de mouwen opgestroopt. Want dat is hoe onze klanten werken: daadkrachtig en no-nonsense. En zo werken wij ook. Past dat u? Laten we dan kennismaken en úw financiële mogelijkheden doorspreken. Van harte welkom in Lunteren!

Diensten

Wij zijn van alle financiële markten thuis. Door onze jarenlange ervaring én nieuwsgierigheid naar het verhaal áchter de persoon die ons om advies vraagt. Wat is uw privésituatie, bedrijf of zakelijke droom? Wij denken graag mee!

Eerste woning kopen

Een eerste woning kopen is een bijzondere stap. Kan het? Wat komt erbij kijken? Onze adviseurs helpen u erbij!

Lees meer

Verhuizing en hypotheek

Verhuizen naar uw tweede, derde (of zesde) droomhuis. Kan de hypotheek mee verhuisd worden? Wat verandert er financieel? Onze adviseurs maken u wegwijs!

Lees meer

Leasen van bedrijfsmiddelen

Het leasen van bedrijfsauto’s en middelen kan bij veel partijen. Maar welke partij is geschikt voor uw branche? En welke voorwaarden stelt u bij het leasen van uw wagenpark of bedrijfsmiddelen?

Lees meer

Hypotheek oversluiten

Is het verstandig om uw hypotheek (tussentijds) over te sluiten? Wat zijn de voordelen en waar moet u op letten? Wij zetten ’t voor u op een rijtje!

Lees meer

Hypotheek voor uw bedrijf

Als zzp’er of mkb’er financiële middelen nodig om uw bedrijf (verder) te laten groeien? Óf benieuwd hoe u als ondernemer privé een woning kunt financieren? Wij leggen ’t u uit!

Lees meer

Financieel advies voor mkb’ers en zzp’ers

Maar met ons als aanspreekpunt voor uw vragen en de facturering , blijft het voor u overzichtelijk en gemakkelijk.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek

Hypotheekadviseur Lunteren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op

Ons werk gaat over cijfers en mensen. En vaak nog meer over de ménsen, dan over de cíjfers. Daarom staat een goede klantrelatie bij ons op 1.
En op 2, 3 en 4

Bert de Koning