Alle risico’s onder controle

Zakelijke verzekeringen voor ondernemers

Er is veel waar we invloed op hebben. Ook veel waarop we dat niet hebben. En als dat zo is: is het fijn dat je ergens op kunt vertrouwen. Een passende verzekering bijvoorbeeld. Onze verzekeringsadviseurs werken samen met veel betrouwbare verzekeringspartijen en helpen u graag bij het in kaart brengen van uw risico’s en het ‘opvangen’ daarvan voor uw onderneming.

N

Contact met talloze verzekeringsmaatschappijen

N

Betrouwbaar en onafhankelijk advies

N

Eén aanspreekpunt voor al uw bedrijfsmatige verzekeringen

Alle risico’s in beeld

Niet alles verloopt zoals we willen, soms is er sprake van overmacht – en soms is onze invloed beperkt. Daarom is het fijn als je voor bepaalde situaties verzekerd bent. Onze verzekeringsadviseurs brengen dagelijks voor veel van onze klanten de bedrijfsrisico’s in kaart – en denken mee in het ‘opvangen’ daarvan. Daarnaast zijn veel zakelijke verzekeringen ook verplicht, wanneer u medewerkers in dienst hebt of een bedrijfspand koopt. Welke verzekering hebt u nodig en waar wilt u van verzekerd zijn? Wij denken graag met u mee en bieden u onder andere de volgende verzekeringen aan:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Opstal- goederen en inventarisverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Compagnonsverzekering
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)
  • Cyberverzekering

Eén aanspreekpunt

We hebben nauw contact met talloze verzekeringspartijen, zodat we onze klanten de eerlijke keuze kunnen laten. Want de voorwaarden van de ene verzekeringspartij, zijn niet die van de andere. En daarin is uw persoonlijke bedrijfssituatie leidend. We helpen u graag bij het in kaart brengen van uw voorkeuren of benodigde verzekeringen.

Het is mogelijk om via ons al uw verzekeringen onder te brengen. Van inboedel tot bedrijfsaansprakelijkheid, van compagnonsverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook daarover adviseren we u graag. En dat is handig: want mocht het nodig zijn. Dan hebt u maar één aanspreekpunt, dat alles voor u regelt. En voor gemak doen we alles. Omdat het ú ontzorgt en ons veel werkplezier oplevert.

Meer weten?

Meer over weten? Neem vrijblijvend contact op. Onze bedrijfsverzekeringsadviseurs nodigen u graag uit voor een bak koffie in Lunteren!

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek

Hypotheekadviseur Lunteren