Hypotheekadviseur Lunteren

ghdekoning@dekoningadvies.com

Bert de Koning
Erkend Financieel Adviseur
Hypotheekadviseur Lunteren

De start van mijn bancaire- en financiële verleden ligt in Hilversum waar ik in het jaar 1974 gestart ben bij de toenmalige AMRO Bank. Vervolgens tot maart 2002 werkzaam geweest bij diverse ABN-AMRO kantoren in allerlei functies, waarvan de laatste 15 jaar als accountmanager en directeur in het MKB-segment.

Vervolgens heb ik besloten om in 2002 een andere uitdaging te gaan zoeken en na een korte periode bij een geldverstrekker in de keuken te hebben gekeken en veel inspiraties opgedaan hebbende, de stap gemaakt naar het onafhankelijke advies bij diverse adviesbureaus in den lande waar mijn activiteiten voornamelijk lagen op het gebied van woningfinancieringen en schadeverzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

In september 2009 vond ik de tijd rijp om toch mijn kennis en ervaring in te gaan zetten binnen een nieuw op te zetten eigen onderneming; nagenoeg gelijktijdig is mijn dochter Bertine er ook bij gekomen die op dat moment nog bij een ander financieel adviesbureau werkzaam was.  Ik heb dit als zeer positief en mooi ervaren om met een dochter een eigen bedrijf vorm te gaan geven.

Inmiddels is mijn bedrijf verder gegroeid met enthousiaste collega’s en is ook mijn jongste dochter al jaren bij ons werkzaam.

Uiteraard ben ik gediplomeerd volgens de regels van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) op ieder vakgebied.

Even voorstellen

 

Bert de Koning

Erkend Financieel Adviseur

Bertine Duinkerke – de Koning

Office manager / Backoffice hypotheken

Lydian Klop

Adviseur particuliere verzekeringen

Anton Borgers

Financieel Adviseur

Gerard van den Berg

Verzekeringsadviseur

Angelique Bogerd – de Koning

Backoffice/Verzekeringsadviseur

Rob Porte

Verzekeringsadviseur/hypotheekadviseur 

Janine Duinkerke – Beek

 

Marianne van Velthuizen

Backoffice hypotheken/ verzekeringsadviseur